Betaling med kort

 

Vi har overlatt kortbetalingsløsningen til PayPal. PayPal er verdens mest brukte nettbetalingsløsning og eies av eBay.

Når du skal betale med kort vil du bli overført til PayPals sikre sider. Prisene er oppgitt i NOK, men teksten er dessverre på engelsk. Fordelen med PayPal er at de garanterer 100% for betalingssikkerheten slik at vi slipper å oppbevare dine kortopplysninger.

Med PayPal har du de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Vi oppbevarer ingen kortnummer i nettbutikken vår.

Sikkerhet og personvern
funrides.no vil alltid gjøre vårt beste for å sikre opplysningene du legger inn som kunde. All informasjon er lagret med streng sikkerhet og er ikke tilgjengelig for publikum på noen måte.

 

Slik fungerer det.
PayPal bruker blant annet SSL teknologi (Secure Sockets Layer) for å sikre kortnummeret ditt ved betaling. SSL er en svært solfistikert måte å forvrenge (les: kryptere) alle data som passerer mellom din datamaskin og deres servere.
SSL er det foretrukne systemet for nettbanker og alle anerkjente nettbutikker i dag og er kompatibelt med Firefox, Netscape, Internet Explorer, Opera, AOL, Web TV og de fleste andre nettlesere.

 

For å kontrollere at du befinner deg på en sikker server før du legger inn opplysninger av personlig og økonomisk art kan du sjekke nederst i vinduet på nettleseren din. Hvis du ser en hel nøkkel eller en lukket hengelås (avhengig av hvilken nettleser du bruker), er SSL aktivert. For å dobbelsjekke sikkerheten kan du se i adresselinjen i nettleseren. Når du er inne på det sikre området vil de fire første tegnene i adressen ha skiftet fra 'http://' til 'https://'.

 

Hvordan vet jeg at mitt kredittkortnummer ikke kan misbrukes?
For å sikre mot misbruk av ditt kredittkort ber vi deg også fylle inn CVC2-koden fra kortets bakside. Denne kontrollkoden brukes for å verifise at du fysisk har kortet hos deg, slik at selv om noen skulle ha fått tilgang til ditt kortnummer vil de ikke kunne bruke det hos oss.

Hos både Visa og Mastercard består kontrollkoden av 3 siffer som du finner på baksiden av kortet.

 

 

Allerede når du bekrefter betalingen separeres de 4 første, de 4 siste og CVC2 nummerene fra de 8 midterste nummerne på kortet ditt. De 8 midterste nummerne sendes direkte til oss via serveren, de øvrige mellomlagres kryptert i vår database. Straks din ordre er effektuert slettes alle kortdata både på serveren og lokalt i vårt kundemottak. Adkomst til serverens database er forbeholdt vårt kundmottak og all kommunikasjon mellom kundemottak og databasen skjer gjennom SSL.

Noen få nettlesere og en del brannvegger tillater ikke komunikasjon gjennom sikre servere som den vi benytter til betalingsløsningen her på funrides.no. Hvis du av en eller annen grunn ikke får tilgang via internett tar vi gjerne mot din ordre manuelt.

 

For flere detaljer eller om du har spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss. Vi skal på best mulig måte gi deg profesjonell hjelp og svar på dine spørsmål.

 

E-post: post@funrides.no

 

Takk for samarbeidet!


funride.no © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

funrides.no